6948262396, 6907847376 Κασσάνδρεια, Χαλκιδική tsialasx@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
[ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ ]
ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Κασσάνδρεια - Χαλκιδική

Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό το λόγο η επιχείρηση μας “ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ”, συνδυάζει σύγχρονα μηχανήματα μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους, πράγμα το οποίο χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια της πορεία μας. Βασικό μας μέλημα, η ύπαρξη του πιο σύγχρονου και άρτια συντηρημένου εξοπλισμού όπου σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, μας καθιστά ικανούς να διεκπεραιώνουμε τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες, κάτι το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα project στα οποία έχουμε συμμετάσχει.


Στο διάστημα, από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η επιχείρησή μας, δεν σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της προκειμένου να μπορεί πάντα να καλύψει με την καλύτερη λύση κάθε χωματουργική εργασία.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
[ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ]
Φορτηγά Ανατρεπόμενα, Λαστιχοφόρα Τσάπα, Φορτωτή ,Τσαπάκι 1.5 τόνων, Τσαπάκι 3,5 τόνων, Τσαπάκι 5.5 Τόνων, Διαβολάκι, Οδοστρωτήρα, Finisher, Υδραυλικές Σφύρες, Καταστροφέα, Κάδους Ανακύκλωσης, Ασφαλτοκόπτες, Δονητικές Πλάκες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Πιστεύοντας πως πέρα από τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, για αυτό και φροντίζουμε πάντα την άριστη τεχνική κατάρτιση του με συνεχή εκπαίδευση και σεμινάρια πάνω σε θέματα τεχνικά, ασφάλειας και περιβάλλοντος.
 
 
[ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ]
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κασσάνδρεια, τα Ν. Μουδανια, τον Πολύγυρο και όλη την Χαλκιδική κατόπιν συνεννόησης.