6948262396, 6907847376 Κασσάνδρεια, Χαλκιδική tsialasx@gmail.com
hero image
Facebook
 
     
     
  [ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ]
ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ | Χωματουργικές Εργασίες Κασσάνδρεια - Χαλκιδική
 
     
  Η εμπειρία, το έμπειρο προσωπικό, ο σύγχρονος στόλος, η τεχνογνωσία και ο τεχνικός εξοπλισμός της επιχείρησή μας “ΤΣΙΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ”, μας επιτρέπουν να μπορούμε να αναλάβουμε και να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Χαλκιδική.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φέρετε σε πέρας με ευθύνη και με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη. Καθώς ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται εξ’ αρχής με υπευθυνότητα και συνέπεια.


Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους εργολαβία.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ]
Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια μπορούμε να φέρουμε σε πέρας παντός τύπου χωματουργικές εργασίες χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 

 


 

 Εκσκαφές  
 Τεχνικά έργα  
 Κατεδαφίσεις
 Καταστροφέας
 Εκβραχισμοί
 Διανοίξεις δρόμων
 Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
 Καθαρισμός οικοπέδων ισοπεδώσεις  
 Αρδευτικά έργα
 Αποκομιδή μπαζών
 Μπαζώματα – επιχωματώσεις
 Ενοικιάσεις Κάδων Μπαζών
 Διανοίξεις δρόμων
 Ειδικά Τεχνικά Έργα
 Έργα ειδικών απαιτήσεων 
 Σπάσιμο βράχων
 Εκσκαφές Υπογείων Δικτύων
 Εκσκαφές θεμελίων
Πάσης φύσεως γκρεμίσματα
 Καθαρισμοί οικοπέδων
 Αποκομιδή και μεταφορά μπάζων 
 Κηπόχωμα / Κοπριά
 Μεταφορά κηπευτικών χωμάτων
Μεταφορά αδρανών υλικών
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας

εστιάζει στην κάλυψη πάσης φύσεως ανάγκης των πελατών μας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες,​ θέτοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Χαλκιδική, έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.
 
 
[ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ] 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κασσάνδρεια, τα Ν. Μουδανια, τον Πολύγυρο και όλη την Χαλκιδική κατόπιν συνεννόησης.